Hun jenta med det “lure” blikket på bildet over, that´s me, Nicole, men folk kaller meg Nicky eller Nic. I´m an “art-freak”, rett og slett. And here´s why:
Siden barndommen har kunst vært min retning og en integrert del av livet mitt. Jeg tegnet, tok bilder, lagde kortfilmer og kledde opp Barbier og bamser konstant. Jeg hadde et kreativt tankesett for å finne løsninger i alle situasjoner, og uttrykket meg for det meste gjennom kunst. Min store interesse for kunst og design begynte å føre meg etterhvert videre til den store moteverdenen. Mote har lenge vært min store lidenskap, fordi det gir alle muligheten til å uttrykke sin individuelle personlighet og egne ønsker som former den man er. It is simply something unique, samtidig som det er OVERALT. Som Coco Chanel (mitt største mote icon) sa: “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Jeg kunne helt ærlig ikke vært mer enig. Mote er ikke bare et plagg kombinert av forskjellige stoffer, mote får deg til å føle, drømme, reise… Okey, nå må jeg stoppe før jeg går løs på å skrive enda et essay om mote. Anyways, you get my point.

Samtidig som jeg er en “art/fashion freak”, elsker jeg også å reise. Jeg er veldig eventyrlysten og reiser med engang jeg får muligheten til det. Man ser meg sjeldent i Norge rundt sommertider, eller ferier generelt. I fjor sommer, for eksempel, så dro jeg først alene til Italia for å gå et 2 ukers sommerkurs innen Fashion image and Styling på Nuova Accademia Di Belle Arti (NABA) i Milano. Etter 2 utrolig spennende og lærerike uker, flydde jeg direkte til Bulgaria for å besøke hele familien. Jeg er forresten opprinnelig fra Bulgaria, flyttet til Norge med familien min da jeg var 8 år. Anywaaays, etter 3 uker i Bulgaria, gikk turen videre til my last stop, som var Portugal. Der surfet jeg og hadde det helt topp med herlige mennesker i hele 2 uker til. Så ja, jeg elsker å reise og oppleve verden.

På denne bloggen vil jeg gjerne dele med dere all the wonder I´ll be coated with på mine reiser til mine mål. Min store drøm er å satse på en karriere i et motemiljø, samtidig som å kunne reise verden rundt… obviously. Jeg vet ikke hvor ting vil lede meg, men jeg håper reisen blir spennende og innholdsrik. BAM, and so my journey continues! Følg gjerne med!

– NGK –