Endelig skal jeg også få feiret jul og nyttår med hele familien min, noe jeg ikke har gjort på nærmere 10 år eller mer. Jeg får fortsatt den misunnelses følelsen hver jul av å se venninner og bekjente feire hjemme hos besteforeldrene sine eller ha hele familien over på besøk. Som jeg har nevnt her på bloggen tidligere kommer jeg fra Bulgaria, og flyttet til Norge da jeg var 8 år gammel, dermed bor hele familien min der. Jeg feirer jul med mamma, pappa og lillesøster. Det er veldig koselig det, og jeg elsker feiringene våre sammen, men det er alltid noe som mangler, og det er nærværet til de eldste i familien som kan glede seg over de minste ting. Takk og lov for Skype, men jeg føler likevel ikke at det er nok. Det er stor forskjell mellom det å kunne få klemme sin bestemor og bestefar og ønske de en God Jul, og det å bare prates på skype i 1 time. Det er noe helt annet å gi besteforeldrene sine gaver og spise av den deilige julematen bestemor har brukt flere timer på å lage. Det finnes ikke bedre enn at HELE familien samles rundt bordet og bare lager så mye støy som overhodet mulig mens julemusikken i bakgrunn prøver å presse seg gjennom. Det kaller jeg JUL!

 

 

Jeg reiser allerede overimorgen, wohoo! Det blir så bra å endelig feire jul med tante, onkel, søskenbarn og besteforeldre igjen, pluss mamma, pappa og lillesøster. Jeg kan ikke vente! Det har vært et stort ønske for meg å føle på ren juleglede igjen, akkurat som jeg følte for 10 år siden, da jeg var… hjemme.

Håper også alle dere får feiret jul med hele familien i år, det er utrolig viktig, and the best thing in this world!

– N