I samarbeid med ghd // Mildhpress.

Jeg kjøpte min første ghd rettetang da jeg var 17 år og bodde 1 år i England (med adapter ofc), og jeg bruker den fortsatt den dag i dag. Så ja, den har holdt ut såpass lenge, og jeg er fortsatt super fornøyd. Det er fortsatt litt tid igjen til å finne den rette julegaven, og jeg tenker at en ghd produkt kan være den perfekte gaven (i siste liten) for en kjæreste, venninne, mor eller søster. Jeg digger produktene deres, og jeg har ikke brukt en annen rettetang eller krølltang siden England.

 

 

Jeg har plukket ut 8 favoritter fra ghd som jeg tror vil passe supert som gaver til noen du er glad i, eller til deg selv.

 

 

 

1.

CONTOUR PROFESSIONAL CRIMPER

Denne sesongen er fokuset mest av alt på volum og 80´s-inspirert utseende, and ghd do what they do best, kommer med et verktøy som vil definitivt gi deg det rette resultatet. Say hello to the Crimper, som vil utløse minner fra en rød-latex-kledd Britney Spears. How cool is that? Crimping er et comeback, og flere går for det. Med avansert keramisk varmeteknologi og flerdimensjonale plater vil denne crimperen legge riktig dybde og dimensjon til flere forskjellige frisyrer, og gi deg en rekke muligheter til å eksperimentere med. Helt ærlig så har det aldri vært enklere å kreppe håret, og frisyren varer lenge!

 

 

2.

ADVANCED SPLIT END THERAPY NOCTURNE BAUBLE

Denne limited edition bobla styrker og behandler splittede ender, samtidig som den gjør håret ditt  skinnende og glatt. Behandlingen aktiveres automatisk av varmen på ghd tangen, og holder ut opp til 10 vask. Man trenger heller ikke bruke så mye om gangen. En perfekt gave å ha hengende på juletreet i år.

 

 

3.

FLIGHT NOCTURNE TRAVEL HAIRDRYER

Hårføner å ha på reise! Den veier bare 422g, har to variable temperaturinnstillinger, kompakt klapphåndtak og en kraftig 1200W motor, kortere sagt: den er super å ha i kofferten! I love it, og jeg har trengt en slik i lang tid nå, så mye som jeg reiser. Ikke alle hotellrom har hårfønere ya know.

 

 

4. & 5.

FINAL FIX HAIRSPRAY + CURL HOLD SPRAY

Final fix vil bidra til å holde hår stylingen din på plass uansett vær. Fuktige eller varme værforhold, it is still keeping it real. Kan brukes på både krøller, bølger, kreppet og rett hår. Spray også inn i røttene for et bedre resultat. Det er også veldig lett å børste ut håret etter bruk av denne. Can I also just say that it´s a perfect size for traveling?

Curl hold er en lett og non-sticky hårspray som holder krøller og bølger på plass. Den beskytter samtidig håret mot varmeskader. Denne sprayes på tørt hår før du begynner å bruke tangen. Works good for me! Again, travel size.

 

 

6.

CURVE CLASSIC CURL TONG

Denne er en favoritt, og jeg tar den med meg overalt. Jeg har allerede skrevet et innlegg om denne krølltangen, så det er bare å gå inn HER for å lese og se resultater etter bruk.

 

 

7.

WASH BAG

Super å ha når du vil ta med krølltang, rettetang, hårprodukter etc på reise. Denne klarer å samle opp krølltangen, rettetangen og hårsprayen min. It´s a good size… for traveling. He-he.

 

8.

GHD DUFTLYS

Lukter godt og er fin til å ha på badet eller studio.

 

 

 

Want to give someone special a little extra this Xmas? Well, here you have it! Nå skal jeg gå å kreppe håret mitt. For flere produkter og tips klikk deg inn på ghd´s nettside HER.

 

– N