Det er allerede Desember, og første søndag i advent. Hvor ble av tiden? Det har virkelig gått fort i år, noe jeg egentlig er ganske glad for. Jeg har aldri vært stor fan av Oktober og November. De er så mørke og triste de månedene der, som en dyster bro over til koselige tider som Jul og Nyttår. Haha, nå var jeg dramatisk. Anyways, jeg fikk faktisk julestemning ganske tidlig i år, og begynte å høre på julesanger allerede i slutten av November. Kanskje litt tidlig for noen, men who cares. Når man er i stemning, så er man i stemning, and I am ready for Xmas!

 

 

I dag var hele familien på julemarked, og når vi kom hjem ble Spotify lista “Juleklassikere” satt på. Lillesøster, Figaro (katten vår) og jeg pynter nå juletreet ferdig, og mamma og pappa lager deilig pinnekjøtt, mens vi alle drikker litt gløgg. Altså, snakk om julestemniiiing. Finnes ikke bedre enn å være nær familien i disse tider.

 

 

I år er en del av julepynten fra Nille. De har så mye fint, og det er ikke så altfor dyrt heller! Julespill, gavepapir og masse pynt. Så det er virkelig verdt å ta seg en tur hvis du enda ikke har begynt med julepynten. Jeg ble spesielt forelsket i gavepapiret, hehe.

 

 

 

 

 

Alt dere ser på bildene er fra Nille, bortsett fra Leonardo Da Vinci boken og lyspæren.

 

– N