I samarbeid med Beautybrands.

Viste dere det? For det gjorde ikke jeg før jeg fant denne, COCO by Skintechnologies, som består av aktivert kull fra kokosnøttskall. I COCO er det tilsatt kokosnøtt olje, natrium bikarbonat, appelsinfrø olje og mintsmak. Alle disse ingrediensene fjerner flekker fra kaffe, vin, sigaretter etc, samtidig som du får en frisk pust og sunnere munnhelse. Nå har jeg brukt dette sorte pulveret et par ganger, og jeg må si at jeg har fått et hvitere smil. Btw, produktet burde ikke brukes av personer med dårlige tenner eller tannkjøtt.

 

 

 

Boksen er kanskje liten i størrelsen, men du trenger egentlig ikke bruke så altfor mye av pulveret på engang, og det står at en COCO boks skal vare i 2-3 måneder. Så null stress, også er den jo perfekt til å ha med på reise.

 

 

Slik bruker du COCO:

Bruk en myk tannbørste. Skyll tannbørsten (slik at den er våt) og dypp den deretter i pulveret. Puss tennene forsiktig i ett til to minutter. Skyll og rens deretter grundig. Brukes en til to ganger daglig. Coco er ikke en erstatning for vanlig tannpuss.

 

 

 

 

 

Nå er det ikke lenge igjen av Black Friday!!! Og Beautybrands har fortsatt crazy tilbud på deres nettsted. Kampanjeprisene er tilgjengelige frem til midnatt! Tannblekingen COCO er nå på 269 kr fra 499 kr! Klikk deg inn HER for a kapre den før den er utsolgt.

PS: Beautybrands kommer til å fortsette å ha mange gode tilbud frem til 26. november. 

– N