“Vet du hva jeg liker best med deg? Du har en enorm selvdisiplin og kraft i deg selv til å være så ung, liker at du også tør å møte følelser! De kvalitetene vil ta deg så langt. Vi lever jo helt forskjellige liv, men likevel har jeg en enorm respekt for deg og føler en veldig sterk tilknytning til deg som person. Jeg tror du vil kaste deg ut i ditt nye kapittel med så mye mot og selvfølgelighet som mange bare kan beundre, men samtidig er du redd og sårbar inni deg, og jeg vil bare at du skal vite at det er så himla naturlig, du trenger ikke analysere det, for du er allerede så modig.”
– Maria

 

Sterke kvinner står sammen og løfter hverandre opp.

 

Denne meldingen fikk jeg av en veldig god venninne av meg kl. 22:18 på en torsdagskveld. Ut av det blå skrev hun disse ordene til meg, som satt seg veldig dypt. Selvom jeg ikke har kjent henne i så altfor lang tid, har hun virkelig sett meg for den jeg er. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive hvor glad jeg er for at vi ble kjent den nyttårsaften for 2 år siden, da vi fikk den unike forbindelsen med engang. Jeg setter så utrolig stor pris på at hun har stått meg nær i både gode- og vanskelige tider, og minnet meg på hvem jeg virkelig er når jeg har vært altfor langt nede til å huske det selv. People like that are hard to find, so if they happen to cross your path, don´t ever let them go.

– N