I samarbeid med Beautybrands.

Fin og ren hud kommer ikke ved et trylleslag, men med denne blir huden din litt extra renere. Før skrubbet jeg sminkefjerneren bare med hendene, men nå har jeg begynt å bruke Facial cleansing brush.

 

 

Denne blå klumpen av en børste stimulerer porene og fjerner urenheter ved hjelp av sine silikon punkter. Vibrasjonen hjelper også med å gjenopprette hudens elastisitet og fasthet. Børsten har pustende mikroporestruktur som tar godt opp pore smuss og sminke rester. Samtidig unngår det høy-aktiverte (og myke) silikonet bakteriell vekst. Børsten har 5 nivåer av vibrasjonshastighet, så du kan velge selv hva enn som passer huden din. Jeg pleier å bruke nivå 4, men hvis huden min er veldig tørr og irritert, bruker jeg nivå 2-3.
Den kan brukes mens du tar seg et bad, eller under dusjen, med andre ord er den vanntett. Samtidig har den auto-stop etter 3 minutter, for at du ikke skal overdo it.

 

 

Det jeg liker best ved denne ansiktsrensing børsten er at man kan lade den, og ladningstiden er kun på 2 timer. Etter det kan man bruke den 100 ganger kontinuerlig. Pluss at den ikke er så tung, så man kan ha den med på reise.

 

 

Slik bruker du Facial cleansing brush:

1. Etter å ha fjernet sminken, gjør ansiktet og børsten bløt.
2. Påfør passende skumrensemiddel på ansiktet eller børsten.
3. Velg passende vibrasjonhastighet, så renser du ansiktet forsiktig med sirkulære bevegelser for å få rikt med skum.
4. Du kan endre hastighet vilkårlig, for å oppnå den beste effekten.

Jeg bruker den da både til å fjerne sminke med og etter jeg har fjernet sminken. Litt massasje på huden skader ikke. Huden kan bli litt rød, men det går over ganske fort. Ikke bruk den altfor lenge, og husk å rens børsten med såpe og vann etter hvert bruk.

 

 

Neste uke, nov. 20. – 26. vil Beautybrands ha gode tilbud på deres nettsted. Husk at Black Friday er Fredag 24. november, og med det vil de ha spesielt gode tilbud på mange forskjellige produkter. Kanskje til og med på denne ansiktsrensing børsten? Dere kan uansett finne enheten HER.

 

– N