Klær fra Therese M.

 

 

 

Jakke (faux fur) – Rodebjer
Skjorte kjole – American Vintage
Skinnbukse  Stella Nova
Sko – Converse
Veske – Markberg
Hatt – Vintage
Solbriller – Kaibosh

 

 

 

 

Det kalde været har virkelig gått innpå meg, så ille at jeg nå prøver litt ut den Bohemske siden av moteverdenen. Helt ærlig så har jeg alltid likt Bohemian style, men aldri helt gått for det. Kanskje jeg skal blande det litt inn i my own style? Det er uansett gøy å prøve ut noe nytt.

Et par runde briller, fuskepels jakke og en hatt kan være nok til at man får den Bohemske vibben. Dette antrekket minner meg ganske mye om 60-tallet, Sofia Loren / John Lennon style. Livin´the free spirit with a classy touch.
Denne gangen har jeg valgt å ta i bruk flere forskjellige grønntoner for litt variasjon, og et cowboy belte rundt midjen som detalj for å gjøre antrekket litt mere røft. Nå er jeg klar for å gå tilbake i tid med stil, for å si det sånn.

 

– N