I samarbeid med Estée Lauder.

Nå skal jeg dele med dere to av de nyeste produktene fra kosmetikkmerket Estée Lauder, som vil gi deg veldig enkelt resultatet du ønsker. Her er det snakk om en eyeliner og en mascara som jeg vet dere vil elske. Jeg tar det hele step by step, slik at dere kan se hele prosessen.

 

 

No Eye Liner and no Mascara:

 

 

Little Black Eye Liner

 

Jeg begynner alltid først med eyeliner, for hvis jeg tar på maskara først, og eyeliner etter, da vet jeg at det hele ender opp med å fjerne sminken og starte på nytt. You probably know the struggle.
Anyways, denne dobbel-endet flytende eyelineren er super lett å bruke, og du kan enkelt bestemme selv tykkelsen på lineren, ettersom tuppen på den ene siden er tynn og på den andre siden tykk. Den er vannfast, utflyt-fri og dryssfri, og sitter faktisk som støpt hele dagen.
Husk å rist godt før hver bruk.

 

Resultatet med eyeliner:

 

 

Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara

 

Så over til mascaraen. Hvis dere ønsker voluminøse, lange og tilpassede vipper, er denne mascaraen the thing! Denne mascaraen kommer nemlig med en innovativ hybridbørste, som gjør arbeidet for tre mascaraer. Fiberbørstehårene på den ene siden etterlater vippene løftet og med volum, mens gummibørsten gir lengde og separerer vippene. For full vippeeffekt bruker jeg begge sider av børsten, da blir vippene mine både atskilte og fyldige. Mascaraen fås i fargene sort, blå, lilla og grønn.

Mascaraen inneholder kokos- og jojobaolje for å pleie og nære øyenvippene. Blandingen av fibrer og pigmenter gir volum, og infusjon av silkepudder gjør vippene myke. Samtidig er den klumpefri.

 

Her har dere også resultatet med mascaraen på:

 

 

Pure Color Envy Lash Collection er parfymefri og oftalmologisk testet. Produktene selges hos alle Estée Lauder forhandlere.