Innlegget inneholder presseprøver // Mildhpress // Vass PR.

 

 

 

In the lovely bed of roses you lay in right now, 

You will find a deadly rose among them all, 

And it will poison both hearts with it´s painful thorns,

Until you break apart with no more love in return.

Everything needs an end, 

And my deadly rose is the one.

 

 

 

 

 

Happy Halloween (på etterskudd). På den skumleste dagen i året var jeg en dødelig/giftig rose. Kjærlighet for denne rosen er allerede død, so don´t come too close, or you will feel the sting of her poisoned thorns. No mercy, med andre ord. Dramatisk, I know, but that´s what Halloween is all about! Isn’t it? Jeg fant på konseptet selv, og hele ideen ble skapt da jeg så denne fine rosekronen. Hvert år finner jeg et eller annet kult, alt fra et smykke til et klesplagg, og går ut i fra det. Jeg planlegger aldri hvordan jeg skal se ut, ideene kommer på selve Halloween dagen, og da mener jeg sminke og alt.

Apropos sminke, så brukte jeg for det meste leppestift og øyenskygge på denne looken. Alt dere ser på fjeset mitt kom ut av det blå. Jeg bare satt meg ned foran speilet, skrudde på operaen Carmen for å få litt dramatiske vibes, og begynte å “male”. Det var to ord jeg sminket ut i fra: Gift og Forråtnelse.

 

Kanskje noen av dere vil prøve ut noe ala denne looken til neste år, så her har dere noen tips og de 3 hovedproduktene jeg brukte:

1. Cool Glow fra Elizabeth Arden. Cheek Tint i fargen Berry Rush 04. Denne brukte jeg både i kinnene og rund øynene, for litt mer glitter og glød, spesielt over den mørkerosa øyenskyggen.

2. Matte Lip Paint fra L`Oréal Paris i fargen Apocalypse Red 205. Denne matte leppestiften brukte jeg både på lepper og under øynene. Samt brukte jeg sort øyenskygge på leppene for å få til en “giftige lepper” effekt.

3. Falske øyenvipper fra Sweed Lashes. Øyenvippene heter Beroe. Disse funket veldig bra til konseptet mitt fordi lengden og formen var akkurat passe, samt minnet de meg litt om rosetorner.

 

– N