T-shirt – Nasty Gal
Bukse – Nasty Gal
Sko – Adidas
Veske – Ecco
Solbriller – Le Specs

 

 

Jeg har vært på noen spennende oppdrag de siste 3 ukene, og det er grunnen til at jeg har vært litt fraværende, once again. For noen dager siden kom jeg hjem fra fine Italia, der jeg tok et par første skritt inntil noe nytt. Jeg kan dessverre ikke si hva oppdragene gikk ut på right this second, fordi ting ikke er helt på plass enda, men dere får vite det før eller senere. Planen var å være i Italia i 1 uke, men så ble 1 til 3. Nå er jeg hjemme i Norge igjen, og har mye å fordøye. Jeg har en hel del å tenke gjennom, og flere ting å planlegge riktig, pluss ta noen valg. Eneste jeg kan si er at livet mitt kommer til å forandre seg fullt og helt. Noe jeg, med litt kalde føtter, er veldig klar for.

PS: Det var 25 grader i Italia. Miss it too much already, for å si det sånn..

– N