Innlegget inneholder presseprøver // Spalt PR.

Vanligvis liker jeg å prøve ut produktene først, før jeg i det hele tatt nevner de på bloggen. Derfor tar det litt lang tid før noen produkter kommer ut på bloggen min, for jeg vil jo ikke promotere noe jeg ikke engang har prøvd på min egen hud. Jeg har brukt disse produktene fra Formula 10.0.6 i hele sommer, fordi jeg har slitt litt med urenheter pga varmen og sola, and this is what I think:

Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med uren hud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter.

♦  Rescue Me Blemish Care er en on-the-spot gele som forebygger og fjerner urenheter. Den skal være både problemløsende og forebyggende, ettersom den inneholder aktive ingredienser som er dyptvirkende og minimerer kviser og rødhet. Jeg pleier å påføre den direkte på djevlene (også ofte kalt for kviser) før jeg legger meg. Den funker ganske bra, men kvisene går ikke bort etter bare 1 natt, man må påføre gelen flere netter på rad. 

 Down To The Pore er en hurtigvirkende engangs- nesestrips som fjerner svarte hudormer og renser porene. Disse stripsene inneholder ingredienser som tea tree og kaolin som hjelper til med å balansere irritert hud. De trekker også ut urenheter, minimerer porene og absorberer overflødig olje. Jeg “limte” en på nesen og haken min. Den fikk faktisk ut de irriterende hudormene på nesen og haken min, kanskje ikke alle, men nok til at det så bedre ut. Husk at man ikke burde bruke disse mer enn hver tredje dag.

 Luminizing Charcoal Peel-Off Mask renser huden i dybden. Ingrediensene i denne trekker ut smuss og olje, og huden blir myk og frisk. Ganske så rimelig og lett å bruke, men den gikk dessverre ikke heeelt i dybden av ting. Et lite tips er å ta på et tjukt lag der huden er aller mest utsatt for urenheter, slik at det blir lettere å rive den av, og for at masken skal gi et bedre resultat.

Jeg pleier å ta alle disse 3 produktene på samme dag for en skikkelig skin-boost. Enten rett før jeg skal reise til utlandet, eller før jeg skal på et viktig event. Alltid digg å føle seg litt freshere når man har muligheten til det.


Her prøver jeg ut Luminizing Charcoal Peel-Off Mask.

Jeg tror jeg forventer litt for mye av noen produkter til tider, kanskje fordi jeg er så lei av de “søte” hudormene mine, men at the end of the day har jeg alltid likt Formula 10.0.6 produktene. 1. fordi du får de for under 100 lappen per stykk og 2. fordi de faktisk gir resultater. Produktene kan fås kjøpt på nett eller i alle VITA butikker.

– N