Insp Love jobber med å utvikle relasjonen med lesere/følgere. Insp Love er også et møtested hvor fashion og beauty brands blir kjent med bloggere og finner nye brand ambassadører.

Denne gangen var det Nina Jarebrink som holdt presentasjon på Insp Love. Hun tok oss med inn i hennes verden av moderne eleganse, tidløs glamour og sensuell femininitet. «Everyday glamour» er noe den svenske designeren lever etter, med litt champagne på siden for å gjøre stemningen litt mer festlig.

Nina viste frem sin seneste kolleksjon og vi alle fikk muligheten til å prøve klærene og ta bilder. Nina beskriver kolleksjonen WOMEN FW2017 som… “en dröm av dekandenta skapelser i velvet, fake skinn & print. Drivkraften bakom kollektionen är inspirerande & starka kvinnor – därav namnet WOMEN.”

Det ble et par gode drinker med Larsen Cognac “Winter Blend-Triple Sec- Bringebærsirup” under presentasjonen. 

Det var utrolig stas å se Nina igjen under Insp Love, ettersom jeg har hjulpet til under både moteshowet og photoshooten mennes for FW17 kolleksjonen. Personlig synes jeg plaggene i denne kolleksjonen har en meget elegant silhouette, samtidig som det er litt røft. Det passer enhver kvinne, og fargene Nina har valgt går utrolig godt sammen, både på selve plaggene og tilbehøret. Man kan se at hele kolleksjonen tilsvarer hennes visjon på hvordan en kvinne burde føle seg, nemlig sterk, sexy og elegant.

Killin´it with  Uzoma.

For dere som ikke leste mitt forrige innlegg (HER), så er Insp er et sosialt nettverk for mote- og skjønnhetsinntresserte bloggere, instagrammere, youtubere, følgere og lesere. Alle jenter fra små og store steder rundt i hele Norge kan dele sin stil og sine antrekksbilder på Insp Appen. Dere kan enkelt laste den ned på App store og begynne å dele deres antrekk og bli inspirert av andres stil. Husk å finn meg på Insp under navnet Nicole GK.

– N