Innlegget inneholder presseprøver // Real PR.

Forrige uke var jeg på pressefrokost med Doctor BABOR, et “Made in Germany” hudpleiemerke basert på en kombinasjon av medisinske cosmeceuticals og kosmetiske undersøkelser. Babor omfatter den moderne generasjonen av ulike kosmetiske ingredienser som forskjellige peptider, vitaminer med høy dose og effektive antioksidanter.

Jeg fikk med meg hjem Lifting Cellular Collagen Booster Cream Rich, som blir interessant å prøve ut når huden min begynner å trekke inn den kalde lufta. Collagen Booster Cream Rich er laget for å øke hudens spenst og fylde, og å styrke hudens beskyttende barrierefunksjon. Den kan brukes morgen og kveld – på ansikt, hals og décolleté. Hvis tykk konsistens ikke er noe for deg, kan man også gå for Lifting Cellular Collagen Booster Cream. Den er mye lettere og passer til alle hudtyper. Rich versjonen er for skikkelig tørr hud som trenger en skikkelig boost.

Jeg er en person som går for det naturlige, og sjeldent for ordet “medisinsk”, med mindre jeg virkelig må. Men jeg har hatt så tørr hud de siste vintrene at nå er det nok. Naturlige/organiske produkter hjelper, men bare hvis de brukes 24/7. Jeg trenger en litt sterkere krem som man ikke trenger å bruke flere uker i strekk for å opprettholde en balansert hud. Derfor er jeg spent på å prøve ut Collagen Booster Cream Rich, for man trenger ikke for mye av den, men heller ikke for lite. Det skader uansett ikke å prøve.

Foto: Eva Rose

– N