Klær fra Therese M.

 

Genser – Ganni
Skjørt – Ganni
Jakke – Nué Notes
Sko – Miss Sixty
Veske – Ganni
Solbriller – Kaibosh

 

 

Rød/Oransje er en favorittfarge atm. Nå er denne genseren fra Ganni litt mer rød enn oransje, men likevel har den litt appelsin farge i seg. Fargen på genseren er litt annerledes i virkeligheten enn på bilder, og det kommer også veldig ann på lyset.
Oransje er en varm og positiv farge som gir oss følelsen av glede og kreativitet. Mens oransje er en vanlig farge assosiert med sommer og sol, er den også ofte forbundet med å være en hovedfarge på høsten på grunn av skiftende farger på blader og gresskar. Oransje finnes i sitrusfrukter og er også ofte forbundet med vitamin C og et sunt kosthold. Appelsin, gulrot, papaya, noen typer melon, fersken, osv. Flere studier viser at denne fargen kan skape fysiske effekter som økt sult, økt aktivitetsfølelse, økt sosialisering, økt aspirasjon, økt oksygenforsyning til hjernen, stimulert mental aktivitet, økt tilfredsstillelse og økt sikkerhet. Orange hjelper også med å ta beslutninger raskere, og øker lykke, selvtillit og forståelse. Now, how can you not LOVE this color?

Og så over til selve antrekket. Selvom høsten tar over, og bladene begynner sakte men sikkert å slippe taket, så nekter jeg å legge bort denim jakkene mine helt enda. Skjørt og lette jakker skal brukes i hvertfall ut September. Ellers synes jeg kombinasjonen av denimblått og rødt/oransje passer veldig godt sammen, i hvertfall i det kommende høstværet.

– N