Forrige uke var jeg på noe som heter Insp Love for første gang, som blir holdt av bedriften Insp Fashion. Insp Love er et møtested hvor fashion og beauty brands blir kjent med og finner nye brand ambassadører. Denne gangen var det merket Hosbjerg som var innom. Mange jenter samlet seg for å høre presentasjonen Hosbjerg tvillingene skulle holde om merkets siste kolleksjon. I Norge representeres Hosbjerg av Twinsisters Agency, som ble etablert vinteren 2017 av tvillingsøstrene Astrid og Kjersti Volldal. På presentasjonen ga de også et innblikk i hvordan det er å starte opp et nytt moteagentur i Norge. Twinsisters Agency fokuserer på eksklusive, unge og up and coming skandinaviske motemerker og representerer, i tillegg til danske Hosbjerg, også norske Undorn.

 

 

 

Følger med!

 

 

 

Hosbjerg ble etablert i Danmark i 2014. Merket tilbyr 4 spesialdesignede kolleksjoner hvert år i stoffer som silke, cupro, bomull, sateng og viscose – i tillegg til å ha en året rundt cashmere- og skinnkolleksjon. Personlig synes jeg klærne deres er utrolig kule. Man kan tydelig se at fokuset er på sporty, klassiske og feminine tidløse plagg i høy kvalitet.

 

Jeg digger denne skinnjakken to the bone! Fargen, mønsteret, formen, alt! Den er definitivt på ønskelisten.

 

 

Insp har også en App som alle kan laste ned nå på sin mobil fra App Store. Insp Appen er et sosialt nettverk for mote- og skjønnhetsinntresserte bloggere, instagrammere, youtubere, følgere og lesere. Alle jenter rundt i hele Norge kan dele sin stil og sine antrekksbilder på Insp, og om du finner et kult antrekk som faller i smak, kan du enkelt sjekke ut hvor du får tak i det selv. Samtidig er det veldig enkelt å lage sin egen konto og legge ut bilder.
Det er mange toppbloggere å finne på Insp, så det kan godt hende at de legger igjen en kommentar på nettopp ditt antrekk. Dere kan finne min profil under navnet Nicole GK. Jeg synes denne Appen er herlig, nettopp fordi jenter kan inspirere og motivere hverandre stilmessig. This is GIRL POWER for sure! Jeg har helt ærlig ventet på en slik App leeenge. På tide at fokuset er 100% på selve antrekket og ikke alt annet.

 

Koselig lokale sentralt på Grünerløkka.

 

Kul gjeng!

 

 

Bloggers gotta do what bloggers gotta do. 

 

Det var en hyggelig og lærerik kveld. Takk for invitasjonen, Insp! Og for dere, mine kjære lesere, husk å prøv ut Insp Appen.

 

– N

Noen av bildene er lånt fra Ronja Sagstuen Larsen.