Topp – Bershka
Skjørt – By Malene Birger //spons>Polhem PR
Sokker – Pull & Bear
Sko – Le Coq Sportif //spons>Why Not
Veske – United Colors of Benetton

 

 

Oslo Runway outfit dag 2, som også endte opp på Melk og Honning. Dere finner bildet på enden av siden HER. Veldig stas altså!

Color blocking er en metode der man bruker flere solide farger i et og samme antrekk. Antrekket dreier seg rundt en palett med to eller flere farger, vanligvis i dype og lyse nyanser. Resultatet er et enkelt, men veldig elegant utseende.
Utskrifter og mønstre brukes vanligvis ikke i color blocking, da slike motiver vil ta en del av oppmerksomheten bort fra de sterke fargene. MEN, as you know me, så liker jeg ikke alltid å følge regler, og da endte jeg selvfølgelig opp med å mikse alt together. Noen regler er for å brytes, i hvertfall i moteverdenen. I just blocked the color blocking! 

– N