For litt over en uke siden brakte det løs med Oslo Runway igjen. Jeg synes det er kjempe stas at de fortsetter, og i år lå alt et hakk høyere, både når det gjelder produksjon, visningslokaler, modeller og kolleksjoner. Det var mye spennende å se, og det varte i hele 3 dager. Jeg må si at norsk mote har kommet seg langt når det gjelder eget design og generell forståelse for global mote, noe som tydelig resulterer i at verden begynner å se på norsk mote som en større interessearena. Internasjonal presse, street style fotografer, kjente stylister og flere topp bloggere fra hele verden kom seg til tigerstaden for å få med seg OSLRW ss18, så forandring fryder, og godt er det!

I år har jeg også mine favoritter som jeg vil gjerne dele med dere.

 

IBEN var min favoritt i år. Kolleksjonen var fresh og hadde mange spennende snitt. Det var både blått, rødt, gult, grønt, hvitt og burgunder å se. Jeg likte spesielt godt the denim explosion de hadde. Denim never goes out of style, you know! Samtidig digget jeg stylingen, den var leken, men likevel skarp. I mean, knelang bukse over en lang bukse, og skjørt over bukse? Hvor kult er ikke det? OG for å ikke snakke om location, beeeautiful choice!

 

 

Moods of Noway gikk for en litt mer elegant vri i år, med ganske så trygge linjer. Litt for trygt spør du meg. De kunne ha holdt på “the craziness”, og kanskje heller skapt noe classy ut av det. Men på den andre siden så liker jeg den nye viben, og at de har gitt litt slipp på de rosa traktorene. Noen ganger er det bra å gå en litt annen vei, just not too far outside the lines.

 

 

Tom Wood kjørte på med denim som bare det, and it looked damn cool! Bruken av denim med smykkene var en god måte å fremheve merkets identitet på, og jeg likte veldig godt balansen mellom rocka og tilbakelent. Stylingen var sterk og godt gjennomført. Samtidig var Salt en fantastisk location og været var perfekt. What more to say? Det var rett og slett awesome!

 

Takk for i år Oslo Runway, it was fun!

– N