I´m back, and this time I´m ready! Det har vært en lang reise, både fysisk og mentalt. Men nå er jeg her, og klar for å sette i gang igjen. Jeg har mange planer for fremtiden min, noen ganske så crazy, andre litt logiske. Men jeg har bestemt at fra nå av, kommer jeg til å gå for det som føles riktig for meg, og bare meg. Jeg har lenge tenk på alle andre rundt meg, hva de tenker og føler om mine valg, og samt hørt etter. Nå har jeg endelig innsett at det viktigste er hvordan JEG føler meg opp i det hele. It´s my life, så skritt for skritt kommer det til å skje ting ut ifra mitt eget ønske, og hva som er best for meg. Jeg skal bare følge magefølelsen, og la universet lede meg videre på min reise.

Og ja, forresten, jeg har klippet meg kort igjen. Jeg hadde tenkt å klippe meg enda kortere, men fikk råd av frisøren min om å ikke gjøre det, pga mitt tjukke hår. Jeg hadde tydeligvis sett ut som en løve. Mange har spurt meg hvorfor jeg foretrekker kort hår fremfor langt, og jeg svarer det samme hver gang: “..fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med mitt lange hår lenger”. Jeg setter det enten bare opp i hestehale eller en dott. Samtidig følte jeg at håret mitt ikke hadde noe form det siste året, and I hated it.

Men helt ærlig så gjorde jeg det også fordi jeg ville få bort en del av “my past”, hvis jeg skal være litt dramatisk. Som Coco Chanel sa: “A woman who cuts her hair is about to change her life.” I mean, bare se hva legendene Coco Chanel, Frida Kahlo og Mulan gjorde rett før de forandret livene sine helt. DE KLIPPET HÅRET SITT KORT!
Uansett, in the end synes jeg bare jeg ser mye tøffere ut med kort hår. It´s just more ME.

– N