Mange har lurt på hvordan sommeren min ser ut i år. Vel, som dere allerede vet så er jeg en rastløs sjel som elsker å reise. Det skjer bare ikke at jeg skal gå en en hel sommer uten å reise, det bare går ikke, da kommer det til å klikke litt for meg i så fall. Haha.. Reising og nye opplevelser er noe av det beste jeg vet. Ingenting topper det! It just gives me an amazing feeling that I can´t live without.

Denne sommeren blir fylt med mange nye og spennende eventyr, I can just feel it. Første turen går til Bulgaria, selvfølgelig. Der skal jeg være med familien min og bare chillen. Etter ca. 2 uker i storbyen Plovdiv og ved stranda i Sunny Beach, vil turen gå videre til Italia. Der skal jeg bli i litt under 2 uker, med både familie og venner. Det blir opera, shopping, mye spising og kanskje til og med en liten road trip. Gleder meg masse til å besøke mitt favoritt land igjen i hvertfall.
Siste destinasjon blir Frankrike, og gjett hva jeg skal der? SURFE SELVFØLGELIG! Trodde dere virkelig jeg skulle ha en sommerferie uten surfing? Hell no! Jeg skal dra dit med en god venninne av meg, og vi skal sove i telt på en campingplass. Vi blir en stor gjeng på 60 folk fra hele verden. How cool is that? Surfeturer slår aldri feil. Det blir garantert fine bølger, god mat, awesome people, yoga, strand fester og seine kvelder rundt bålet. Etter leir opplevelsen skal venninna mi og jeg bli noen dager i Bordeaux før vi drar hjem. Der skal vi bare tusle rundt og bli kjent med byen.

Det blir deilig å komme seg litt bort igjen, og jeg reiser faktisk allerede i morgen. Så akkurat nå multitasker jeg både med pakking, blogging og farging av bryn. Bloggen skal selvfølgelig være med, so don´t worry, I will try to update you as much as possible. Alle 3 landene skal besøkes uten mellomlanding i Norge, så jeg må pakke VELDIG smart med andre ord. Det blir nesten som en Europa rundt reise føler jeg, haha. Men jeg gleder meg som rakkern til alt! Denne sommeren må bare bli bra. Halleluja!

– N