Spons // YSL

Så her er produktene vi Femelle jentene fikk i YSL Goodiebagen under Femelle Summer Dinner.

• Skin Fitness fra Biotherm (dusj skum spesielt for sporty kvinner)
• Matte Shaker fra Lancôme
• Mon Paris
fra Yves Saint Laurent
• Eyeshadow
fra Urban Decay
• Naked Skin fra Urban Decay

Utrolig herlige produkter som jeg har brukt ganske så ofte den siste tiden, i hvertfall foundationet og parfymen. Veldig fornøyd med begge! Now let´s zoom in a little:

Denne Matte Shakeren fra Lancôme er en matt flytende leppestift som inneholder vitamin E. Behagelig å påføre pga den pute-lignende applikatoren og holder ut ganske så lenge. Det er bare å shake og påføre, and of course look smashing!

Denne Naked Skin Liquid Foundation fra Urban Decay lar huden se naturlig ut uansett hvor mye man tar på, også får man mye for pengene pga størrelsen. 

That color tho! Denne kule pigmenterte øyenskyggen fra Urban Decay er bare et must hvis du liker sterke farger. Legger seg veldig fint på huden, and stays there! Denne fargen heter “Backfire”, men det finnes mange forskjellige andre farger også, så det er bare å finne sine favoritter.

Og sist men ikke minst, Mon Paris Parfymen fra Yves Saint Laurent. En blomsteraktig chypre-duft med en moderne, intens og sensuell følelse. Greit romantisk spør du meg! Perfekt til sene sommerkvelder, hehe.

– N