Spons // Asia Aker Brygge

Pretty late å skrive om en middag som var for 2 uker siden, men hallo, bedre sent enn aldriii!
Så var det min tur å skrive om den vellykkede middagen som Nnenna og jeg arrangerte for Femelle jentene. Vi spiste en god og smaksrik middag på Asia med forrett, hovedrett og dessert. Samt ble det fine goodie bags fra YSL til hele gjengen, som dere skal få se senere.

Jeg må bare si at høydepunktet med denne middagen var å få møte alle de andre Femelle bloggerne. Det endte med at jeg til og med holdt tale, fordi jeg følte bare for å få frem at vi Femelle chicks må holde sammen, og push eachother up! For bloggverdenen er ikke et lett sted å forholde seg til, så vi må støtte hverandre uansett hva. Haha, ble en skikkelig Obama tale, men det var godt å se at alle var enige i det jeg sa. Aldri vært flink med taler, jeg blir så klein, men det gikk heldigvis bra, selvom jeg glemte halvparten av det jeg skulle si, haha.

Uzoma, meg og Nnenna.

Alt i alt var kvelden veldig koselig, og det var kjempe stas å møte alle de flinke bloggerne vi har her på Femelle.no!

– N