Jakke – Cubus
T-skjorte – Stradivarius
Veske – Even&Odd
Sko – Le Coq Sportif (Spons @ Why Not AS)

 

 

Nesten alt på meg har franske røtter. Til og med teksten på t-skjorta mi, og for å ikke snakke om de utrolig kule skoene jeg har fått tak i. LCS R Flow W Nappe Vicky er deres opprinnelige navn. Stolt av sin franske arv, har Le Coq Sportif  bestemt seg for å bruke et av de mest potente symbolene i sitt land denne gangen, nemlig den parisiske bistroten. For en awesome idé å bruke mønster av franske bistro duker! Skoene er utrolig lette og komfortable å gå i, og ikke minst unike. Er ikke rart i at de er limited edition. Well, as you can see I was lucky enough to get my hands on a pair. You better hurry up buying yours HERE!

Jeg har valgt å kombinere de til et litt mer moderne antrekk. Skoene kan se litt vintage ut, men tro meg, ikoniske sneakers som disse kan brukes til alle mulige antrekk. Kanskje ikke til skoleball kjolen, men alt annet ellers. Enestående og artistiske, just what I like.

– N