Innlegget inneholder sponsede produkter.

For to dager siden kom min andre Happybox i posten. Denne gangen var det enda mer spennende saker opp i. Happybox er et nytt konsept hvor du mottar en pakke med forskjellige produkter 4 ganger i året. Produktene har ordinær pris på minimum 1500,- kr, men prisen på hele boksen er kun 498-, kr! Hver boks inneholder alltid minst 5 produkter innenfor kategorien skjønnhet og velvære, sometimes more. Det som er det beste ved denne er at man alltid får fullverdige produkter, og ikke vareprøver. I denne utgaven mottok jeg 9 produkter.

Her er produktene som lå oppi box nr. 2:
• Showercream fra Palmolive
• Neglebåndsolje fra Skin Technologies
• Neglefil av glass fra Skin Technologies
• Te fra Pukka
• Tannblekingspenn fra Skin Technologies
• Leppestift fra Uslu Airlines
• Body oil fra Estelle & Thild
• Ansiktspeeling fra NVEY
• Neglelakk fra OPI

Må innrømme at jeg er veldig spent på tannblekingspennen, og det er den jeg gleder meg aller mest til å prøve ut. Denne tannblekingspennen inneholder ikke peroksider og er 100% naturlig, samtidig som den er sikker nok til å ikke skade emaljen på tennene. Tror jeg føler meg ganske sikker på denne altså, selvom tannlegen min har strengt anbefalt meg å ikke bleke tennene hjemme. Vi får se! Jeg har helt ærlig aldri bleket tennene mine før, så dette blir spennende.

Her har dere hvordan noen av produktene ser ut uten pakning:

Tannblekingspennen

Neglebåndsoljen

Leppestiften

Neglefilen av glass

Som jeg har nevnt tidligere, så gir Happybox deg muligheten til å prøve ut nye produkter til en rimelig pris. Dere kan bestille den gøyale boksen HER, og lese om den første Happybox utgaven jeg fikk HER.
Nå skal jeg gi neglene mine en skikkelig spakveld. De ser faktisk ikke ut for tiden, så dette skal bli deilig!

– N