Helt ærlig så rakk jeg ikke lage et stil inspirasjons innlegg for April måneden med all den reisingen. Forgive me. Men nå har jeg plukket ut noen kule bukser som jeg har blitt inspirert av i Mai, and they are wide as f***. Yes, vide bukser har begynt å falle mer og mer i smak hos meg, og det begynte vel da jeg prøvde mine første vide jeans i Wien, som jeg endte med å kjøpe til slutt of course. I don´t know what it is, men de er bare så maskuline og frekke! And I like that.

Viste dere at før i tiden så var den vide buksa opprinnelig et plagg for elegante damer? Well, not anymore! I dag brukes den altså av alle, og styles både avslappet og chic. Man finner disse buksene i alle mulige farger og stoff, og de passer faktisk til de fleste anledninger. Samtidig er de deilige å gå i! Jeg føler meg SÅ hipp hver gang jeg spaserer ned gata med mine på.
So the last thing I wanna say is: nei takk til stramme bukser! Jo bredere, jo bedre!

 

Bilder hentet fra Pinterest.

– N