Innlegget inneholder sponsede varer.

 

Jeg har blitt dilla på gullfarget interiør. Denne lysten har jeg hatt ganske lenge i det skjulte, men kom frem fo´real etter Wien turen forrige måned, og etter at jeg kapret meg en gullfarget pute fra Sofa Company her om dagen. Det som startet det hele var alle museene jeg var innom i Wien, de inspirerte meg virkelig. Maleriene var i gull rammer, de hvite marmorstatuene hadde gull detaljer, bein til møbler var av gull og bygninger hadde gullstatuer på taket. Jeg sa sikkert 10 ganger at jeg skulle ha et maleri eller statue fra 1600-tallet in my future home en dag. Alt er følelsesvekkende og spennende på museer. Tenk å ha noe sånt hjemme. Jeg må innrømme at jeg liker litt barokk-stil. Mange synes det er rotete og “too much”, men jeg synes det er sjarmerende og klassisk!

Forrige uke var jeg på to herlige frokoster. Første var med Sofa Company, og andre med Nille. På begge eventene var jeg så heldig å få dra hjem med noen skatter. Og her er de!

 

 

 

 

De to dagene startet utrolig bra for å si det sånn!
Lampa, speilet og teppet er fra Nille, mens puta er fra Sofa Company. Uansett om ting er dyrt eller billig kan man faktisk få til en klassisk stil hjemme, og det kan være så enkelt som å kjøpe et par ting på Nille. “Det skal være enkelt å friske opp omgivelsene sine.” er deres filosofi, og det er noe jeg er enig i. Det skal være gøy og enkelt, rett og slett. Nille har mye fint til en rimelig pris, og nå har de til og med freshet opp sortimentet sitt.

 

 

Tilbake til den kongelige puta fra Sofa Company, som er et fantastisk møbelmerke. De skaper lekkert design av høy kvalitet, og det til rimelige priser. Hvem som helst kan kjøpe en sofa derfra, med andre ord. Endelig kan man få mye for pengene! Dere kan se møbeldesignet deres HER, og butikken finner dere på Sandvika. Puta jeg har derfra er av velour, og utrolig myk. Bare se på den, er det rart i at jeg vil ha matchende interiør til?

 

– N