Jakke – Moss Copenhagen
Genser – Cropp
Bukse – Moods of Norway
Skjerf – Vintage
Briller – Jeepers Peepers
Belte – Moods of Norway

 

 

Prikker. Det er faktisk noe jeg ikke har brukt på veldig, veldig lenge. Det har kanskje gått litt av moten? Næææ. Ser det stadig vekk her og der.
Selvom dette skjerfet er en liten del av antrekket, gjør det svært mye i sin helhet. Den minste detalj kan forandre eller gjennomføre et antrekk, akkurat som en note i en melodi. Jeg personlig liker å kombinere forskjellige stiler, klær som ikke helt passer sammen in today´s society. Det gjelder å se litt lenger enn sin egen nesetipp, og tørre å prøve ut nye ting SAMMEN. Ta frem det unike vintage skjerfet ditt, sleng på favoritt genseren din med et par jeans til, og så er du klar for å rocke the streets of wherever you are.

– N