Damn, folkens! Dagene har virkelig gått i ett. Det har blitt lite blogging fra min side pga reising, flytting og jobb. Ja, jeg flyttet til et annet sted i Oslo her om dagen, og der skal jeg bo i 2 måneder før jeg finner meg noe for en lengre periode. Jeg fant dette kollektivet samme uka som jeg flyttet inn. Haha, snakk om raske valg og actions. Jeg skal bo der bare i 2 måneder fordi jeg ikke helt har planlagt veien videre. Sånn er det, men jeg er bare 22 år, og skal ikke ha my whole life figured out by now.

Ellers da, jeg er ute å reiser igjen. Sitter at the moment på Joe & the Juice med en Beta Shot i hånden. Jeg har følt meg litt sliten og sløv etter all flyttinga, so kind of needed that shot of greens right now. Veldig liten for pengene spør du meg..
Anyways, denne gangen skal jeg på family trip til vakre Wien, Østerrike. Gleder meg veldig til å utforske byen!

Skal prøve så godt jeg kan å få blogget litt derfra, kommer ann på hvordan nettet er. 1 time til flyet letter, bye for now!

– N