Jakke (Faux fur) – Bik Bok
Bluse – Hallhuber // Polhem PR
Bukse – Moods of Norway
Belte – Hugo Boss
Sko – Daniele Giraldo

 

 

Kul bygning, or what? Digger slike forlatte bygninger som har mye historie bak seg. Bygninger som denne gir meg en dyster følelse, men vekker samtidig excitement. Denne fant jeg i Riga, og det out of nowhere. Bare tenk dere hvor mange mennesker som har gått opp den trappen og gjennom den døren. Millioner av tanker og følelser har preget hverdagens deres, mens de har vært i dette området. Sykt å tenke på egentlig. Jeg vet ikke hva bygningen var til, men den så ganske “locked up” ut. Jeg fikk dessverre ikke gå inn for å se med andre ord..

Det er endelig vår dere, men jeg føler det ikke. I mean, it´s still f-cold outside. Det eneste været får frem er sine humørsvingninger. Det er på tide med litt vårdager si. Man prøver liksom å mikse vinterjakka med vårblusen, men som sagt, I just don´t feel it. Just cold flowers in the dust her. Hvor er de ekte blomstene hen?

Mhm, ikke så altfor mye spennende å snakke om i dag nei. Tror ikke jeg har noe annet å skrive om akkurat nå for å være helt ærlig. Som surfe-treneren min i Fuerte sa: “Sometimes life´s like this!”

– N