Da er jeg hjemme igjen, og deppa. Haha, jeg får alltid en liten “homecoming” depresjon etter utenlandsreiser. Har ikke vært så mye ute i Oslo´s gater etter at jeg kom hjem. Jeg har egentlig bare sittet hjemme og drømt meg tilbake til stranda i Fuerteventura. I miss all the good times already.

Uansett, Fuerte treated us good! Jeg surfet hele uka, hver dag i 3-4 timer, unntatt onsdag, for da måtte vi slappe av litt og få krefter til dagene som kom. Bølgene var awesome! Perfekte for både beginners og immediates. Jeg kan vel si jeg er noe midt i mellom de to, men jeg fanget flere grønne bølger denne gangen. Vi tok oss et par turer ut på byen også. Utestedene stengte 6 på morgenen der, så det ble noen søvnløse netter/morgener, men det var gøy å feste til soloppgang.

Her er en liten bildeserie for å gjenskape the Fuerte vibe.

Bølgene var 5 ganger større enn de på bildet, sånn btw. Haha. 

The local bar.

Elsker solnedgangene ved stranden. 

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så filmet jeg ganske mye under ferien. Planen er å sette seg ned for å klippe og redigere disse videoene til en film. Det er første gang jeg gjør dette, so bear with me. It will take some time, men jeg lover å prøve mitt beste.

– N