Dere husker jeg nevnte at jeg skulle reise ganske mye de neste månedene? Vel, next trip goes to Fuerteventura, Gran Canaria! Oh fy som jeg GLEDER MEG! Nå har jeg ventet med å reise på surfetur altfor lenge, helt siden i fjor sommer, men endelig er det på tide å møte bølgene igjen, and that’s all I can think about lately.

Bilder hentet fra Pinterest.

Denne gangen reiser jeg ikke alene, men med en god venninne av meg. Det kommer til å bli super gøy, I can just feel it! Surfing, seine kvelder ved stranda med vin og god mat, yoga, nye mennesker and only good vibes. Fuerte er ikke akkurat noe party øy, men gjett om jeg er klar for å slappe av MAX. Man kan jo også skape festen selv, så det kommer ikke til å bli noe problem for venninna mi og meg akkurat.

Vi reiser i morgen! Så denne søndagen vil gå ut på pakking og planlegging. Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å ta med Macen min til Fuerte, ettersom jeg har lyst å koble av 100%, men kameraet blir garantert med. Kanskje jeg kan lage en kort video til bloggen? Dere kan jo alltids følge meg på Instagram (@nicolekotseva og @wondercoated).

– N