På torsdag startet jeg dagen med NIP+FAB. Polhem PR hadde stelt istand en deilig og sunn frokost, og Anniken Jørgensen var til stede for å snakke om sine NIP+FAB favoritter.

@VITA Exclusive Barcode

Produktene er skapt av naturlige og nyskapende ingredienser, og blir brukt blant annet av Kylie Jenner, Millie Mackintosh og Gigi Hadid. På bildet over kan dere se Glycolic Fix-serien som fornyer hudens unge utseende (anti-aging), og Dragon’s Blood-serien som er fuktighetsgivende og beskyttende.

Poserer med Rune J’Atoche. And I know, jeg ser skikkelig annerledes ut på dette bildet, men jeg tror det har noe med lyset å gjøre. Nesten så jeg ikke kjente igjen my own face. 

Min favoritt (allerede) må nok bli Dragon´s Blood shotten. Som Anniken sa under frokosten er den perfekt til å påføre når man føler at huden er tørr og stram etter dusjen. Misliker når det skjer, godt jeg bare trenger en shot av denne for å gjøre det bedre.

Dere kan finne NIP+FAB produkter blant annet på VITA, Coverbrands, Blivakker og Blush.

– N

Bilder lånt fra Hanne Erøy.
© MIO MEDIA 2017