Jakke (Faux fur) – ONLY
Høyhalset genser – Monki
Genser – Gina Tricot
Bukse – Zara
Veske – Ecco
Sko – Daniele Giraldo

 

 

Da sier jeg goodbye til snøen og tjukke klær med et siste vinterantrekk, selvom det fortsatt er grinete vær ute. Disse bildene tok jeg for 2 måneder siden, men fikk aldri lagt de ut. Aner ikke hvorfor. Uansett, vinterklærne skal på loftet, og vårklærne skal ut! For å få en fin avslutning på dette vil jeg også dele en historie med dere.

Denne snøleopard genseren har jeg hatt siden første år på videregående, og jeg klarer fortsatt ikke å skille meg fra den. Jeg ble helt vilt forelsket, og det ved første øyekast. Jeg husker at en venninne og jeg var på shopping tur da jeg først spottet genseren, men jeg hadde dessverre ikke nok penger på meg for å kjøpe den (poor vgs days). Venninna mi ba meg gå videre til neste butikk, for hun var nemlig ikke ferdig med å titte på Gina Tricot. Jeg begynte å lure litt siden vi allerede hadde granska gjennom hele butikken 1 1/2 ganger. Etter 5 min kom hun til neste butikk i rekka, der jeg var. Hun holdt opp en pose fra Gina foran meg og spurte: “Vil du få bursdagsgaven din nå, eller på bursdagen din?”. Så utålmodig og nyskjerrig som jeg er ville jeg selvfølgelig få den med en gang. Da jeg åpnet posen ble jeg nesten litt rørt. Det var Leopard genseren som lå oppi! Venninna mi sa at hun klarte bare ikke å la vær etter at hun så meg stirre på genseren med de store hjerte-øyne mine. Jeg husker at jeg smilte fra øre til øre da jeg så opp fra posen igjen. Overraskelsen hennes betydde så mye for meg, OG den kule genseren var endelig min, så jeg kunne ikke vært mer happy.
Det har kanskje litt med det å gjøre også, at jeg ikke vil kvitte meg med den pga minnene og vennskapet. Uansett, leo-genseren er fortsatt en stor favoritt i klesskapet mitt. Jeg elsker klær som har en historie bak seg.

Så ja, det var den historien. Goodbye winter, hello spring! Noen andre som ikke kommer til å savne vinteren med det første?

– N