Innlegget inneholder presseprøver // Polhem PR.

For noen uker siden åpnet det greske hudpleie merket KORRES sin første shop-in-shop-butikk i Norge, og det på VITA Majorstuen i Oslo. Dere kan finne både sminke og hudprodukter av merket, og gjett hva? Mange av produktene inneholder opptil 95 prosent naturlige ingredienser, og er miljøvennlige. Herlig, right?

@ Vita Exclusive Bogstadveien.

Korres er et naturlig hudpleiemerke som ble grunnlagt av farmasøyten Giorgos Korres i 1996. Homeopati var utgangspunktet; inspirert av den milde, men effektive tilnærmingen, som til den dag i dag ennå fokuserer utelukkende på naturen som den ultimate leverandør.

Just loved Korres leppestiftene! Se så mange fine, vårlige farger.

De nyeste anti-aldring kremene fra Castanea Arcadia samlingen. Forfriskende design og skikkelig kvalitets produkter!

Bilder lånt fra flinke Hanne Erøy.
© MIO MEDIA 2017

Jeg fikk sjansen til å prøve ut noen produkter fra Korres, og nå som jeg har smørt meg med Oliven krem fra Hellas i en periode, må jeg si meg storfornøyd! Huden min trengte en skikkelig boost etter vinteren, and I sure got it!

Sminkefjerningsservietter, håndkrem, body scrub og tannkrem.

Jeg er også overraskende fornøyd med tannkremen fra Korres. Ansium & Eucalyptus tannkremen er nemlig laget av naturlige ingredienser, og disse ingrediensene får til like bra effekt som en vanlig tannkrem. Anisum bidrar til å beskytte mot forfall og plakk, samtidig som den lindrer irritasjoner og betennelser. Eucalyptus eterisk olje tilbyr en antiseptisk virkning og gir en langvarig friskhet. Kokos Oljen fjerner tann flekker og opprettholder hvite tenner uten å skade tannemaljen. OG sist med ikke minst er det camomile i tannkremen.
One more thing: den skummer ikke! Hvor digg er ikke det?

Alle produktene lukter også utrolig delikat. Det føles nesten ut som om jeg smører på med en hel blomsterhage fra Hellas. Verdt å prøve ut!

– N