It’s alive! Som noen av dere kanskje har sett via min my story på Instagram, ble Macen min syk. Det var ikke virus, men heller noe feil med harddisken. Så jeg måtte levere den inn på rapp, før det var for sent. Det som var litt kjipt var at dette skjedde samme dag jeg kom hjem fra Riga. Jeg hadde samla opp masse bilder å redigere, flere innlegg å legge ut fra Riga, men nei da, there was no way out. Da jeg skrudde på Macen, kom det bare opp en hvit skjerm med spørsmålstegn. Jeg prøvde seriøst alt for å fikse den, brukte 5 timer, men nothing worked. So we went to the Apple-Doctor.

Det tok noen dager før jeg fikk den tilbake, men heldigvis var det ikke hele harddisken som var ødelagt, men heller bare en kabel. Så nå sitter jeg endelig her igjen, foran Macen, og blogger. Digg! Må innrømme at jeg følte meg til rastløs og naken uten my dear Mac. Egentlig ganske tåpelig når jeg tenker meg om.. Kan ikke tro hvor avhengig jeg er av den. Not good! Vil ikke være for avhengig av teknologi, men let’s face it, noen ganger er det litt vanskelig å oppnå teknologi-uavhengighet i dagens samfunn. Alt er jo baser på teknologi, internett og media nowadays. Sad, but true.

Anyways, nå er jeg tilbake og har flere innlegg som må ut så fort som mulig. So stay tuned!

– N