Innlegget inneholder lånte klær // Polhem PR.

 

Caps – New Era
Jakke – Vintage
Genser – Cropp
Bukse – Adidas / Zalando.no
Veske –  Friis & Company
Sko – Adidas

 

 

Sånn ser jeg da ut tuslende rundt i Riga, sporty og kald. Sykt deilig å være i et nytt land, men jeg må si at Latvia minner meg litt om Bulgaria. Don’t know why, kanskje fordi det er så mange russere her, og russisk er en smule likt bulgarsk. Samtidig er det billig, og folka er meget energetic. I dig it, selvom jeg aldri trodde at jeg skulle ende opp med å gå rundt i Riga nå, av alle steder. Men moro er det! I dag ble det mye shopping, siden det regnet. Det er ganske mange shopping sentre her i Riga, så det var litt vanskelig å velge. I morgen er det meldt litt bedre vær, så da blir det å besøke noen kule, historiske steder. Can’t wait!

Jeg ELSKER disse djevelsk røde buksene fra Adidas forresten. De er rett og slett helt perfekte! Samtidig har denne katte genseren blitt min nye favoritt av chillout-plagg, som også var det aller første jeg kjøpte her i Riga. Kjempe myk og deilig inni, også er katten awesome. Med en gang I laid my eyes on it, måtte jeg bare ha den. There was no going back!

Nå blir det litt jacuzzi og sauna før middag. Life is good on vacay! Snx!

– N