Jepp, jeg setter meg på flyet i morgen tidlig og drar ut av landet. E-N-D-E-L-I-G! Nå har jeg ikke reist siden sommerferien, og jeg kjenner at det holder på å klikke litt for meg, så det blir deilig å ta seg en langhelg på et ukjent sted. The place I’m going to this time is Riga, Latvia. Det kom litt brått på, men gud så digg det blir å komme seg litt bort!

Jeg har aldri vært i Latvia før, så dette blir spennende. Som jeg har nevnt for dere før, så elsker jeg å besøke nye steder, bli kjent med ny kultur og bare nyte en annerledes atmosfære. Det gir meg en forfriskende følelse every time. Reising generelt er et “must” for meg. Dere skulle bare sett meg i går, hvor glad jeg ble da jeg innså at jeg skulle til utlandet om 48 timer. Noen ganger tror jeg at det er nettopp dette jeg lever for, to travel and explore the world. Etter Riga skal jeg faktisk reise til 2 nye steder på under 1 måned. I just can’t stop.. Haha, så i Mars og April blir det nesten bare reising. Stay tuned sier jeg bare!

Jeg kommer definitivt til å se sånn her ut i morgen. Slækk og klar for å get out of here, as always. Det viktigste for meg er å ha det komfortabelt når jeg reiser, med andre ord ikke gå i høye hæler og se fabulous ut. 

Jeg skal prøve å blogge litt når jeg er der nede. Lover i hvertfall å legge ut noen bilder og fortelle dere hvordan livet er. Forresten, jeg tar gledelig i mot tips når det gjelder attraksjoner, restauranter og sightseeing i Riga!
Skrives fra utlandet!

– N