Innlegget inneholder presseprøver // Mildh Press.

For noen uker siden begynte jeg med leppepomadene fra Burt´s Bees. Disse er 100% naturlige og inneholder bivoks, kokos- og solsikkeolje. Samtidig er de rike på vitamin E og essensielle fettsyrer, for pleie og næring til tørre lepper. Jeg må si meg veldig fornøyd, i hvertfall med mintsmaken, som gir meg i tillegg til all næringen, også en forfriskende følelse. Greit å ha når man sliter med kuldeeksem hver vinter, for å si det sånn.

De finnes i flere forskjellige smak og duft. Jeg har prøvd Vanilla, Pomegranate og Peppermint.

Det jeg digger mest ved Burt´s Bees er at de bruker bare naturens ingredienser, and nothing fake! Naturvennlig OG samtidig bra for leppene dine.

Men helt ærlig, de jeg må takke aller mest for disse fine og naturlige produktene er biene. Vi må sette pris på hva naturen gir oss, folkens! For hvis ikke det var for biene, hadde ikke denne leppepomaden eksistert, og leppene mine hadde fortsatt vært tørre. Folk hadde sikkert fortsatt fått til å lage leppepomader, men med unaturlige produkter, som hadde skadet leppene våre. So, I thank the bees first, and then Burt!

Burt´s Bees Lip Balm finner dere i nærmeste kosmetikk og hudpleie butikk, som f.eks Kicks eller Vita. De kan også enkelt bestilles på deres nettside HER.

– N