Innlegget inneholder lånte klær // Polhem PR + This is PR.

 

Blazer – Hallhuber
Hettegenser – Hallhuber
Bukse – Bershka
Ryggsekk – Monki
Sko – Converse

 

 

Jeg har begynt å like rosa, noe jeg aldri trodde ville skje. Nå mener jeg ikke ALLE nyanser av fargen rosa, men noen. Jeg tror jeg har blitt smittet av “the pink vibe” i moteverdenen, men det er ikke noe rart i, når rosa er overalt å se.

Da jeg var liten assosierte jeg fargen rosa med Barbie eller sangen “Rosa Helikopter”, noe som var langt i fra min stil. Selvom jeg likte å leke med Barbie, prøvde jeg å unngå å style mine Barbier i rosa. De skulle være kule og fancy, men ikke rosa berter. Haha, så jeg tror det ligger litt i det at fargen for meg er litt for jentete. Men så fant jeg ut for litt siden at det ikke trenger å være sånn. Rosa har faktisk nyanser som kan skape flere forskjellige vibber. Så det var der my love for pink begynte.

Uansett, nok om rosa. Her om dagen hørte jeg noen snakke om at den nye ´hettegenser under blazer´ trenden var bare rart. De skjønte seg rett og slett ikke på hvorfor forskjellige stil måtte kombineres, og ikke heller bare la hver stil være unik on it´s own. De har et poeng, men likevel synes jeg kombinasjon er kult, for man skaper jo sin egen greie ved å mix things up. That´s the point of this trend tror jeg, og at classy antrekk ikke skal være så stramma opp hele tiden, slik at det kan passe til flere anledninger. Dress it down, og lek deg frem (som jeg har sagt tusen ganger før, hehe). Ikke vær redd for å kle deg som du selv ønsker.
A playground is there to play on! 

– N