Som noen av dere kanskje fikk med dere via min instagram og snapchat i går, gjorde jeg noe veldig gøy. Jeg sier ikke helt hva det er, men jeg lover dere at det blir en morsom overraskelse. Det eneste jeg kan si er at jeg ble filmet, og det på mitt eget rom. Kan ikke vente med å vise dere når det kommer ut!

Overdel fra Zara.

Now don’t get overexcited, det blir ikke noe sexy Kylie Jenner musikkvideo. Haha! Det er 100% mote relatert.

Jeg gleder meg til å se sluttresultatet, men samtidig kjenner jeg at jeg gruer meg litt. Jeg liker meg nemlig bedre bak kameraet, i hvertfall når det gjelder filming av videoer. Når jeg blir filmet merker jeg at jeg blir litt stressa, og dette fører som regel til at jeg ikke alltid klarer å formulere meg riktig. That sucks a little, men teamet som filmet er utrolig kreative og flinke, så jeg har ikke akkurat noe å være redd for, bortsett fra my own awkwardness.

Dette blir bra, so stay tuned!

– N