Innlegget inneholder presseprøver // Mildh Press.

Bjørn Axén har kommet ut med en ny serie hårprodukter, som er organiske både innenfra og utenfra. Dette synes jeg hørtes veldig bra ut, so why not just try ´em out?

Alle produktene fra den nye serien til Björn Axén inneholder organisk Aloe Vera, nordisk rapsolje og nordisk sukkerbete. Jeg har nå prøvd ut shampoo og balsam, og jeg merker sakte men sikkert forskjellen. Håret mitt har blitt mykt og glansfullt, og jeg bare elsker den forfriskende duften, den får meg til å slappe skikkelig av i dusjen.

Denne skal definitivt opp i kofferten når jeg skal på min neste surfetur, som blir faktisk ganske snart! Jeg har prøvd den ut et par ganger før jeg har flettet håret, og jeg må si at når jeg tar ut flettene etter noen timer så holdes håret mitt bølgete lenge etterpå.
Spray i håndkletørt hår for best effekt.

Det første produktet på bildet over er en naturlig mineralpasta som bygger volum og struktur i håret. Den fungerer også som en oppfriskende deodorant for hodebunnen. Jeg tar den som regel på etter at jeg er ferdig med hårføning og retting/krølling.
Oljen er for å gjenskape liv i håret, ved å pleie skadet hår og mykne hodebunn. Du trenger bare 1 dråpe, som du skal massere inn i håret. Jeg prøvde 7 dråper engang, siden håret mitt er så tjukt, og det ble så fett at jeg måtte dusje på nytt. Så en dråpe holder, trust me. Det enkleste for meg er å blande oljen med andre stylingprodukter (1 til 2 dråper), som for eksempel med det siste produktet på bildet over. Denne styling kremen funker fint til forming av både krøller og rett hår.

Alle produktene i denne serien er duftsatt med eterisk kaldpresset bergamottolje. Samtidig er de som sagt pleiende for hår og hodebunn.

Og til sist, men ikke minst, Dry Shampoooo! Min favoritt i en altfor travel uke. Hva skulle jeg gjort uten denne? Den får håret mitt til å se fyldig og nyvaska ut, samtidig som den ikke er like klissete som andre tørr shampoo.

Jeg har jo lyst å gå “all eco” en dag, men velger å begynne sakte for at kroppen min ikke skal få sjokk. Haha, det er ikke alltid like lett å kutte ut alt man er vandt til. Anyways, det beste med hele denne nye serien er at produktene inneholder 86% økologiske og naturlige ingredienser. De har kanskje noen prosent igjen å gå, men dette er en god start spør du meg! Produktene fra denne serien kan kjøpes på Kicks eller Vita.

– N