Jeg vet, jeg vet. Dette kommer skikkelig på etterslep, men bedre sent enn aldri, right? Alright, nå tenkte jeg å snakke litt om Oslo Runway, og om min erfaring bak og foran kulissene. Forrige sesong av Oslo Runway jobbet jeg som påkleder backstage, og fikk oppleve spenningen bak moteshowene. Mens denne sesongen satt jeg front stage, og fikk med meg the actual shows. Det var gøy å se det hele fra begge “sider”, om jeg kan si det sånn.

Moteshowene jeg så var Admir Batlak, Tom Wood, Madeleine Holth x AÙMA, Avenue, Iben, Veronica B. Vallenes og byTiMo. Alle var unike på sin helt egen måte, med både design og scene setting, men jeg må ærlig innrømme at Admir Batlak var min favoritt denne sesongen. Det hele var så kreativt og unorsk at jeg nesten glemte å ta bilder, for jeg klarte virkelig ikke fjerne blikket fra catwalken. Designet var rikt på både farger og silhuetter, noe jeg digger!

Admir Batlak AW17.


Samtidig synes jeg Madeleine Holth x AÙMA var interessant og godt gjennomført. Det var en skarp rød tråd gjennom det hele, og damn for et skuespill modellene pulled off, det passet perfekt til designet og temaet. Annerledes og spennende.

Madeleine Holth x AÙMA AW17.

Jeg må også si noe om byTiMo, for det skapte virkelig en romantisk og fin vibe gjennom hele visningen. I hvertfall med den kunstige snøen, som drysset over de skjønne antrekkene og folk på front row.

byTiMo AW17.

Designerne jeg fikk sett var amazing, men alle har vel sine favoritter.
Anyways, jeg gleder meg allerede til neste sesong. Håper bare This Is PR fortsetter med den gode jobben, for muligens var dette den siste Oslo Runway å se (kilde: Melk & Honning). Men jeg håper ting snur og at de slår til med ‘the big happening’ igjen neste sesong, for denne arenaen hjelper garantert med utviklingen av den norske motebransjen.

– N