Innlegget inneholder sponsede produkter.

For noen dager siden mottok jeg min første Happybox. Jeg må innrømme at jeg var litt spent på å se hva som var oppi, og jeg ble positivt overraska! Happybox er et nytt konsept hvor du mottar en pakke med forskjellige produkter 4 ganger i året. Produktene har ordinær pris på minimum 1500,- kr, men prisen på hele boksen er kun 498-, kr! Hver boks inneholder alltid minst 5 produkter innenfor kategorien skjønnhet og velvære, sometimes more. Det som er det beste ved denne er at man alltid får fullverdige produkter, og ikke vareprøver.

I den første utgaven får man 9 forskjellige produkter:
• Shampoo, balsam og ansiktsmaske fra Skin Technologies
• Deodorant fra Sanex
• Lilla neglelakk fra Uslu Airlines
• Te fra PUKKA
• Hårolje fra Chia
• Fuktighets-stick fra Beauty Made Easy
• Små parfymer fra Commo

Produktet som fanget meg mest i første omgang var COMMO, som er et helt nytt parfymemerke på markedet. Man får tilsendt hele “her box” fra COMMO med 14 forskjellige dufter som passer til en hver anledning. Det var så mange deilige dufter at jeg ble rett og slett svimmel. Jeg synes det var vanskelig å velge en favoritt, men hvis jeg absolutt måtte velge hadde det blitt ELENA nr. 9 duften, pluss et par til.. Hehe.
Commo finnes for både menn og kvinner, og kan bestilles på Commo sin egen hjemmeside, eller fra BeautyBrands.no. Men du får den selvfølgelig også i din første Happybox!

Happybox gir deg muligheten til å prøve ut nye produkter og det til en rimelig pris. So why not just try it out? Man vinner jo bare på det!
Dere kan bestille den gøyale boksen HER.

– N