Innlegget inneholder presseprøver.
(Dette er blad nr. 4 fra forrige uke, blad nr. 5 er ute i butikkene nå.)

Jeg bare elsker å starte dagen med et av favoritt bladene mine og en næringsrik smoothie. Det er dette jeg kaller en god og rolig morgen, som er en utrolig viktig base for resten av dagen.

Samtidig liker jeg å smøre meg med den forfriskende Skin Food kremen fra Weleda om morgenen. Den lukter bare så utrolig godt, og det føles ut som om jeg smører meg inn med selve naturen. Det er kanskje ikke så rart i ettersom den inneholder økologiske planteekstrakter av stemorsblomst, kamille og calendula.

Kuldeallergien bryter ut hver vinter, og da blir hendene mine ubehagelig tørre. Heldigvis begynte jeg å bruke Skin Food før det ble altfor ille, og jeg må si det har funket ganske bra på huden min! Hendene mine gikk tilbake til normalen, og forholder seg der. De er faktisk enda mykere nå enn før. Jeg bruker kremen også på lepper og i ansikt, som gir samme effekten.

Jeg bruker også Weleda i dusjen, som en base før jeg smører på selve kremen. Weleda produkter er basert på naturlige, økologiske ingredienser som har en legende effekt på huden. Alt er laget av kaldpresset vegetabilske, rene oljer som inneholder vitaminer, antioksidanter og fettsyrer. Weleda produkter kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker.

Jeg har lest meg mye opp på skjønnhetsbransjen, og har virkelig innsett at ikke alt er like bra som bedrifter sier. Det er mye opp i de forskjellige tubene som vi mennesker ikke trenger, og egentlig ikke burde benytte. Derfor har jeg bestemt meg for å begynne å bruke økologiske produkter, og forhåpentligvis gå ALL ECO en dag. Det blir kanskje litt vanskelig, ettersom nesten alt på markedet inneholder et eller annet kunstig stoff. Men jeg bryr meg like mye om hva jeg putter i meg, som jeg smører på, så da må jeg bare prøve. Det er viktig å ta vare på seg selv og kroppen sin, for man har bare en. Så vi må være litt kritiske, ikke alle kjemikalier er bra for oss nemlig.
Pay attention and take care!

Smoothien jeg lagde meg i dag morges inneholdt bare øko produkter. Den ser kanskje ikke så god ut, men trust me, don’t judge a smoothie by it’s color. Det var spirulinaen som farget den anyways.
Når jeg lager en smoothie liker jeg å tilføye så mye fiber, vitaminer og mineraler som overhodet mulig. I denne hadde jeg eplejuice, Spirulina (a new favorite of mine), Chia, kiwi, avocado og Psyllium. Godt og mettende!

Når man skal ha en grønn morgen, hvorfor ikke også bare gå for et grønt antrekk? Denne siden i KK er forresten stylet av meg. Noe jeg synes var utrolig gøy å gjennomføre. 

Think green and be happy! 

– N