Her er noen bilder fra enda en photoshoot! Disse bildene har blitt brukt til Personlig Styling oppgave. Selve shooten var litt annerledes enn en Mote Styling shoot, for her måtte vi tenke på flere ting, som personens øyenfarge, hudtone, hårfarge, frisyre, ansiktsform og kroppsform, i tillegg til klær, sminke, positurer og plassering. Klærne måtte passe til personen fra topp til tå, så vi måtte aller først gjøre en farge analyse på kunden, for å se hvilken farger han/hun passer ut i fra farge palettene. Det finnes Vår, Sommer, Høst og Vinter paletter. Du der hjemme kan være en av disse fire, so choose your colors wisely. Hehe nei da.. Jo da.

Oppgaven gikk ut på at vi skulle style en kunde ut ifra riktig palett. Noen farger kan få en person til å se ganske trøtt og bleik ut, og andre ganger kan personen “forsvinne” i selve fargen, så denne analysen må gjøres nøye. Bare tenk på alle de gangene dere har sett en eller annen kjendis den på rød løper i ekstremt stygg kjole, som bare får personen til å “synke” og pressen til å svette. Da vet man at stylisten ikke har tenkt i riktig retning.

Min kunde var venninnen min, samtidig som jeg var hennes. Her kunne vi velge og vrake, så vi gikk all in. Hun ville være mer sporty, men likevel feminin. Vi måtte ha et dags- og kvelds antrekk, så flere bilder kommer! Også av meg, som da er stylet av henne.

Det ligger mye hardt arbeid bak bildene, så jeg håper resultatet faller i smak. Uten litt stress går det ikke, har jeg lært. Så utenom at makeup artisten ble syk i siste liten + vi rakk så vidt å gjøre dags bildene fordi sola gikk ned kl. 15 + det var ekstremt kaldt, var det likevel veldig gøy å utføre denne oppgaven. Jeg samarbeidet som sagt med en god venninne av meg, og alle var on point with their work, så kort sagt: I just LOVE doing this! Her har dere dags bildene.

Styling: Nicole Kotseva
Fotograf: Lene Chloé Vaagland
Hår & Makeup: Andrea Urholmen
Modell: Miriam Feliza

– N