Sportswear – BikBok
Topp – ZARA
Sko – Daniele Giraldo
Jakke (faux fur) ONLYSportsklær har i de siste årene utviklet seg raskt til å bli en reell trend. Nå kan man bære disse klærne ikke bare på treningsstudio, men også på jobb. Det har begynt å ansees som daywear, og det er jo like greit, for de er jo veldig komfortable å gå i. Det begynte vel med tilføyelsen av joggesko til hverdagslige antrekk, som førte til denne trenden med sportsklær. Kanye med sine YEEZY kolleksjoner, som hvert medlem av Kardashian klanen bærer, var toppen av det hele. For da begynte sportswear å bli til en luksus stil, with a «baggy» edge. Nå er det mange kjendiser der ute som slenger på seg joggedressen til alle mulige anledninger. Noen gode eksempler er Gigi, Kylie og Kendall.

Som sagt, det skjer blandinger av sport og andre stiler over alt atm. Sporty med bohem, retro tennis jakka med et blomstrete skjørt, and so on! Jeg personlig synes denne blandingen er kul, så jeg slengte meg på bølgen ved å blande et sporty set med min fluffy ytterjakke. It suits me fine!

Benytter du deg også av denne trenden i hverdagen? 

– N