Okey, nå har jeg roet meg litt ned… Eller har jeg? Nei, jeg har ikke det… OH HOLY MACARONI! Jeg ble faktisk finalist innen kategoriene «Årets Femelle-blogg 2016» og «Årets mest kreative blogger». To kategorier, damn!!! Da jeg så det, viste jeg ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ble så glad at jeg løp rundt i huset og viste hele familien den fine overraskelsen. Happy kid big time!

Jeg vil takke alle mine kjære lesere som tror på meg ved å gi sin (much appreciated) stemme! Dere er rett og slett herlige. Virkelig, jeg er så takknemlig for dette, og det gir meg motivasjon opp til skyene. Jeg hadde satt så utrolig stor pris på om du hadde stemt på meg en siste gang! Det er bare å gå inn HER, krysse av der det står Nicole (wondercoated.femelle.no), skrive inn ditt Navn og E-post, and then push the pink SEND button! Done, og så bare venter vi…
Alle som stemmer er forresten fortsatt med i trekningen av en kul goodiebag.

Uansett om jeg vinner eller ikke, så kommer jeg fortsatt til å være takknemlig, fordi jeg har dere, og kreativiteten min. Det å vite at dere liker å lese om ´all the wonder I´m coated with´, og blir inspirert/motivert av det jeg skriver, varmer sjela mi. Så takk for at dere støtter meg og bloggen min, it puts a big smile on my face.

– N

STEM PÅ WONDER COATED VED Å TRYKKE HER!