Hey, peeps! Jeg lovte å dele resultatet fra siste photoshoot med dere, so here it is! Vi ville få til et frekt, dystert og dominant utrykk. Det var også en av grunnene til at vi gikk for svart hvitt bilder. Vi  fokuserte veldig på at modellen skulle se sur og dominant ut, og at blikket hennes skulle rett og slett forårsake storm, if you know what I mean? Haha, dramatikk all the way. Anyways, det endte opp med at vi brukte AW16 trendene vinyl, see-through og oversized outwear, med en ts Goth-look. Vi følte disse fikk frem visjonen vår ganske bra. Vi kjørte også på med Rihanna, Kanye og Beyoncé vibes, for å få til den “bad chick” holdningen.
Det var virkelig morsomt å gjennomføre denne looken, samt se the end results. Jeg synes alle bildene ble kjempe kule! Fotografen, makeup artisten og modellen vi jobbet med var utrolig dyktige, så da måtte det bare bli amazing!

Styling: Linn Øymo, Catarina Goncalves og Nicole Kotseva
Fotograf:
Stine Monsen
Hår & makeup: Ingrid Marstad
Modell: Sofia Amalie Bråthen

– N