Da har Femelle satt i gang kåringen av «Årets Femelle-blogg 2016». Dette er faktisk første gang jeg er med på noe sånt. Jeg har blogget som Wonder Coated i nesten 1 år nå, og jeg må si det har vært både morsomt og lærerikt. Det beste ved det hele er vel at jeg kan vise min kreative side til verden. Det er ganske mye forskjellig som inspirerer og motiverer meg her i livet, og jeg vil få det frem gjennom kunsten jeg lager, som er alt fra et antrekk – poesi – til et maleri. Reising er en stor del av hele bildet, for det hjelper meg på mange fronter, og jeg klarer bare ikke slå meg til ro på et sted for all evighet når jeg vet vi lever i en så stor og underlig verden som Planet Earth. I´m a wanderer, coated in wonder. Det er så mye å se, høre og føle, så hvorfor ikke bare utforske og oppleve mens man fortsatt puster?

dsc07617

Uansett, jeg hadde satt så utrolig stor pris på om du stemte på meg. Gå inn HER og benytt skjemaet under for å stemme på bloggen min. Jeg står som “wondercoated”, som er nest sist i valg alternativene under “Jeg nominerer:”. Nominasjonen vil foregå frem til 4. desember. Deretter vil fem finalister komme videre til “finalen”, som vil få sjansen til å vinne “Årets Femelle-blogger”. Alle som nominerer og deltar i avstemmingen er forresten med i trekningen av en herlig goodiebag.

dsc07587

Altså, det hadde ikke gjort meg noe om jeg ikke ble “Årets Femelle-blogger”, men jeg synes bare det er herlig å se at leserne mine bryr seg om bloggen min. At de rett og slett liker og får bruk for det de ser og leser. For til syvende og sist vil jeg at leserne mine skal bli inspirert og føle noe bra etter å ha vært inne på bloggen min. Jeg tror på at vi mennesker må motivere hverandre til å bli bedre hver eneste dag. Så hvis én leser har blitt motivert eller inspirert av et eller annet innlegg jeg har skrevet til nå, da har jeg allerede vunnet noe ut av det. For meg, er dette the real meaning of winning!

Det er så mange dyktige og kreative bloggere hos Femelle, så jeg tror helt ærlig at hver og en av oss har allerede vunnet.

Ha en fin søndag videre, folkens!

– N