dsc07637

xx

dsc07639

This is the night of Halloween

dsc07643

When all the witches may be seen. 

dsc07682

xx

dsc07641

 

Happy Halloween! Jeg vet ikke med dere, men jeg brukte 2 timer på sminken min på lørdag… I førsten gikk det seriøst ikke, jeg prøvde og prøvde. Men heldigvis begynte det å ligne på noe før klokka passerte 19. Jeg ga opp til slutt for å være helt ærlig, men ble likevel ganske fornøyd over hva jeg fikk til. Nå lurer dere vel på hva det er? Haha, da må jeg dessverre skuffe dere der, for det vet ikke jeg heller. Først tenkte jeg å være en pirat, og så en spå dame, men jeg endte egentlig opp med et hvitt tryne og Black Swan aktige øyne. De siste årene har jeg bare kjøpt noe kult jeg kan ha på meg og sminket meg ut i fra det. I år fant jeg en nesering på Gina Tricot, og sluttresultatet ble da en Black Magic (kind of) heks. Eller bare en fra Kizz gruppa… Usikker, men Halloween i år var i hvert fall moro.

– N